Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk is het toch gelukt, dankzij de inzet van onze vrijwilligers, dat u nu de wijkwebsite van  Meerdorpen kunt bekijken.
Namens de belangenvereniging en de redactie van Meernieuws (ons "rode boekje") wordt u van harte welkom geheten op onze website!

Wat kunt u hier zoal vinden?
Geschiedenis van de Meerdorpen - Activiteiten in onze dorpen - Foto’s - Links naar verenigingen en berichten van bewoners die het leuk vinden om een stukje te schrijven over de dagelijkse gang van zaken in de dorpen.

Heeft u ook zaken te melden dan kunt u deze sturen naar onze webbeheerder via het e-maildres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen ook mensen vragen een stukje te schrijven over dingen die ze hebben meegemaakt in één van de dorpen of wat er gaande is. Er zijn maar liefst zo’n 35 verenigingen in onze dorpen, dus onderwerpen genoeg.

Plaats onze wijkwebsite in uw favorieten en bekijk hem regelmatig. Dan blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen in onze Meerdorpen!
Heeft u suggesties en/of (verbeter)voorstellen die van belang kunnen zijn voor de website, meldt ze ons.

We hopen dat u een regelmatige bezoeker wordt van deze website, die er is voor en door inwoners van de Meerdorpen.