Er worden sinds eind oktober 350 vluchtelingen opgevangen in opvanglocaties bij P&R Meerstad en op een boot in Groningen. Ze hebben hun huis en land uit nood moeten ontvluchten en zij zijn nu letterlijk bijna buren geworden. Ze staan met lege handen en op weg naar kerst willen we hen een hart onder de riem steken met een kerstpakketje voor elke vluchteling.

Vanuit belangenvereniging M.E.E.R.-dorpen, dorpsbelangen Meerstad, dorpsbelangen Harkstede, dorpsvereniging Scharmer, PKN Damsterboord,  HARTstee, MeerHART en de gereformeerde kerk Harkstede doen wij een oproep om vóór 16 december 2021 gul te doneren zodat vrijwilligers kerstpakketjes kunnen samenstellen op 20 en 21 december. Giften in natura t.b.v kerstpakketjes van leveranciers (douchegel, bodycream, eau de toilette ed. of lekkernijen) zijn ook welkom, dan kun je ons contacten.

NB: giften worden ingezameld via platform Gofundme en worden overgemaakt naar diakonie van de geref. kerk Harkstede, daarvan worden spullen voor de kerstpakketjes gekocht. Mocht er geld overblijven dan zal dit worden gedoneerd aan St. Vluchtelingenwerk en St. Gave.

Bij voorbaat dank!!

Marina Weel (belangenvereniging M.E.E.R.-dorpen) en Peter Veenstra (Hulpverleningscommissie geref.kerk Harkstede)

Doneren kan via: https://www.gofundme.com/f/kerstpakketjes    

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marina (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)