De gemeente Groningen biedt nu een gratis energieadvies aan voor VvE’s (Verenigingen van Eigenaren) tot 24 appartementen. Voor grotere VvE’s geldt een ruime vergoeding. Elke VvE voor particuliere woningen, gebouwd vóór 2000, komt hiervoor in aanmerking.

Op 16 februari organiseert de gemeente een bijeenkomst waar u zich als VvE vrijblijvend kunt laten informeren over de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing. U krijgt dan informatie over mogelijke maatregelen zoals isolatie, HR++ glas en zonnepanelen, maar ook over actuele financieringsregelingen en er is gelegenheid om vragen te stellen aan of direct een afspraak te maken met de adviseurs voor de gratis energiescan.

Kom naar de VvE-bijeenkomst op 16 februari

U bent van harte welkom op dinsdag 16 februari 2016, vanaf 19.15 uur. De bijeenkomst vindt plaats in buurtcentrum Het Tuinpad aan de Bessemoerstraat 4 (Paddepoel) in Groningen.  U kunt tussen 19:30 en 21:00 uur vrij binnenlopen.

U kunt zich aanmelden op www.groningenwoontslim.nl  bij het nieuwsbericht “VvE Bijeenkomst”, u krijgt dan het handige stappenplan "Energiebesparing voor Verenigingen van Eigenaren" toegestuurd.